Drenthe


accommodaties.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Drenthe
Auberge St. Hubert
Auberge St. Hubert
http://www.aubergesthubert.nl/

Berkenheuvel
Berkenheuvel
http://www.berkenheuvel.com/

Bungalow De Roerdomp
Heerlijk genieten van rust, ruimte en natuur in het hart van drenthe, vanuit bungalow de roerdomp
http://www.roerdomp.com/

Bungalowpark De Kamp
Bungalowpark de kamp. luxe vakantiebungalows, gelegen vlakbij de drentse staatsbossen waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.
http://www.elders.nl/

Bungalowpark De Oude Willem
Dit bungalowpark grenst aan het drents-friese wold. uitgebreide site over het park en de omgeving met foto's, prijslijst en toeristische informatie.
http://www.deoudewillem.nl/

Bungalowpark Het Zuiderveld
Bungalowpark Het Zuiderveld
http://www.bungalowpark-het-zuiderveld.nl/

De Bonne
De Bonne
http://www.debonne.nl/

Dormyhouse
Dormyhouse
http://www.dormyhouse.com

Dwingelderveld
Het dwingelderveld staat voor rust, ruimte natuur en recreatie. rust en ruimte, aan de rand van de dwingelose heide. 6 persoons bungalow met uitgebreide voorzieningen. bel gerust voor vrijblijvende informatie: +31 (0) 243785466
http://www.kam-advies2000.nl/vakantie

Herberg De Hondsrug
Herberg de hondsrug is een nieuw, gastvrij hotel, aan de rand van het drentse brinkdorp eext. de prachtige, nog rustige omgeving van de drentse hondsrug met bossen, heidevelden, hunnebedden, vennen en het stroomdallandschap van de drentse aa en de hunze biedt voor elk wat wils.
http://www.herbergdehondsrug.nl/

Het Vosje
Het Vosje
http://www.hetvosje.nl/

Hotel De Stobbe
Hotel De Stobbe
http://stobbe.nl

Hotel Drouwen
Hotel Drouwen
http://www.hoteldrouwen.nl/

HotelKring Drenthe
Een hotel in drenthe boekt u via drenthe hotels! drenthe hotels; de leukste hotels in drenthe. overnachten in onze hotels om overdag te wandelen, fietsen of te genieten van rust en natuur. presentatie en de mogelijkheid tot boeken/reserveren van 30 drentse hotels, varierend in prijsklasse, comfort en voorzieningen.
http://www.drenthehotels.nl/

Meyer's Bosch - Norg Drenthe
Comfortabele, huiselijke, vakantiewoning voor 5(6)personen te huur in norg, drenthe, midden in bos en natuur
http://m-bos.com

Nieuw Balinge
Een luxe vakantieboerderij in nieuw balinge, tussen hoogeveen en westerbork, is voorzien van alle comfort. voor groepen van 2 tot 15 personen
http://www.vakantieboerderij.com/

The Country Farm
Bed en breakfast in drenthe. een bed&breakfast in drentse vakantiewoning voor huwelijksnacht met bedstee. een mooie en luxe accommodatie in zuidwest drenthe voor een bed and breakfast. wat wil je nog meer voor een prettig weekend? trouwen in een bedstee in the country farm. overnachten in bedstee op een vakantieboerderij.
http://www.thecountryfarm.nl/homebed.htm

Tulip Inn BrinkHotel Zuidlaren
Beleef drenthe in het tulip inn brinkhotel zuidlaren, hotel hoogeveen en palviljoen de bloemert in midlaren. onze hotels, restaurants en zalen liggen nabij groningen, assen, emmen of meppel.
http://www.hethotel.nl/

Gerelateerd
 • Niet voor mietjes: slapen in een skischans
  Geen last van hoogtevrees en avontuurlijk ingesteld? Dan is deze accommodatie iets voor jou: een penthouse in de 60 meter hoge Olympische skischans in Oslo.
 • Sportclubs in Voorst zetten sociale pet op
  TWELLO Sportverenigingen in de gemeente Voorst zijn bereid om meer maatschappelijke activiteiten te verzorgen, zoals clinics op basisscholen of sporten voor mensen met een beperking.
 • Vraag en antwoord over de mogelijke komst van permanent AZC
  Enige tijd geleden werd bekend dat het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) gemeente Katwijk gevraagd om te onderzoeken of de komst van een permanent asielzoekerscentrum haalbaar is. RTV Katwijk had [?]
 • Veldeman accommodaties vallen in de prijzen
  Op maandag 30 maart werden in Kinepolis Antwerpen de BEA awards uitgereikt. Twee evenementenbureaus die hun creativiteit loslieten in een Veldeman accommodatie wonnen zilver.
 • Praten over toekomst van de sport in Norg
  Stichting Beweegdorp Norg gaat zich samen met het plaatselijke verenigingsleven, Sport Drenthe, NOC*NSF en de gemeente buigen over de toekomst van de sport(accommodaties) in Norg.

 • Privacybeleid