Hotels en Pensions Overijssel


accommodaties.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Hotels en Pensions Overijssel
Hr De Herbergier
Hr De Herbergier
http://www.deherbergier.nl

Hr De Koperen Hoogte Zwolle
Een multifunctioneel hotel restaurant, shopping center, sleepingcenter, businesscenter. multifunctionele accomodatie voor het vergaderen in sfeervolle ambiance met moderne presentatiefaciliteiten, bruiloften en feesten, duiken en golfen en vanzelfsprekende gastvrijheid.
http://www.dekoperenhoogte.nl

Hr TheaterHotel
Hr TheaterHotel
http://www.theaterhotel.nl

Hrc Geertien
Hrc Geertien
http://www.geertien.nl

Gerelateerd
 • Buren gaat verenigingen samen huisvesten
  MAURIK - Buren wil zo effectief mogelijk gebruik gaan maken van bestaande dorpshuizen, scholen en zalen in de gemeente.
 • Het nieuwe modewoord is Now, zoals Booking Now
  Voorspelling: de komende tijd worden we overspoeld met apps met Now in de naam. Booking Now trapt af.
 • Zonnepanelen ook op buurthuis, vindt PvdA
  EMMELOORD - PvdA-GroenLinks in Noordoostpolder wil niet alleen zonnepanelen op gymzalen en sporthallen, de partij roept het gemeentebestuur ook op zonnepanelen mogelijk te maken op buurthuizen, basisscholen, multifunctionele accommodaties en gebouwen van sportverenigingen.
 • Breda bekijkt afstoten gemeentelijke accommodaties
  BREDA - Breda gaat bekijken welke van de 280 gemeentelijke accommodaties eigendom moeten blijven van de gemeente. Dat blijkt uit de voorjaarsnota 2015, waarin de collegeplannen voor 2016 staan beschreven. Panden die eigendom van de gemeente blijven moeten maatschappelijk relevant zijn. Buurthuizen en sportaccommodaties staan niet ter discussie, geeft wethouder Patrick van Lunteren aan. Een pand dat mogelijk afgestoten zou kunnen worden is het pand waar nu NHTV zit, naast het stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan. ?Van dat soort panden kun je je afvragen of je de risico?s als eigenaar wel wilt lopen.? In 2016 komt het college met een visie waarin staat welke panden en accommodaties behouden zouden moeten worden. Gelijktijdig gaat Breda voor een half miljoen euro een begin maken aan de verduurzaming van panden. ?Dat is een eerste stap, waarmee we leergeld op kunnen doen. De jaren erna is er waarschijnlijk meer geld nodig.? Uiteindelijk moeten de panden voldoen aan de klimaat...
 • De nacht doorbrengen in een skilift op 2.700 meter hoogte
  Breng de nacht door in een skilift op 2700 meter hoogte. Een skilift in de Franse Alpen is nu het decor voor Airbnb's 'A Night At'!

 • Privacybeleid