Vakantieboerderijen


accommodaties.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vakantieboerderijen
Boarnshiem
Groepsaccomodatie in friesland is geschikt voor een familiereŁnie of familie weekend voor groepen van 20 - 24 personen. de groepsaccomodatie kan tevens gebruikt worden als vergaderruimte in friesland of cursusruimte in friesland. de gehele accommodatie is op de begane grond, en daarmee geschikt voor gehandicapten (rolstoelvriendelijk). de groepsaccomodtie is geoutilleerd met een groepsruimte, moderne luxe keuken en een gezellig terras. op het terras kunt u prima een barbecue organiseren tijdens uw familiereunie. op de groepsaccomodatie boarnshiem wordt u gastvrij ontvangen voor een ontspannend verblijf op het friese platteland. in de directe omgeving vindt u een wandelroute en fietsroute om te wandelen of te fietsen. meer informatie over uw vakantie vindt u bij friesland vvv. in de directe omgeving van de groepsaccommodatie zijn voldoende attracties:zwembad, ijsbaan, dierentuin, schaatsbaan, natuur, fietsroutes, wandelrouters. de groepsaccomodatie ligt in de omgeving van: drachten, oldeboarn, sneek, heerenveen, tijnje, grouw,joure, gorredijk, leeuwarden, akkrum. de groepsaccomodatie is geschikt voor 15 personen, 18, 19, 21,23,25 personen.
http://www.boarnshiem.nl/

De Bonenkamp
Bonenkamp, bed and breakfast..
http://www.osirisdesigns.nl/bonenkamp/

De Menmoerhoeve
De Menmoerhoeve
http://www.menmoerhoeve.nl/

De Noordhoek
De Noordhoek
http://www.noordhoek.com/

Dierenplezier
U verblijft in een sfeervolle ardeense boerderij, die ter beschikking staat tot 9 personen, op basis van vol pension (uitgebreid ontbijt, middagmaal en 4-gangen dinner). kamers met eigen lavabo en zithoekje, ingerichte zolder met speelhoek voor de kinderen, gezellige eetruimte, aparte wc en badkamer, centrale verwarming, ook een tuin met ruim zicht†en wandelpad tussen onze weiden.
http://www.dierenplezier.net/

Domaine Caraman
Vakantiehuisjes huren in l'aude in languedoc-roussillon. op domaine caraman staan twee finse houten vakantiewoningen. deze zijn te huur per week en in overleg ook per dag. zeer binnenkort zijn er ook chambres d'hotes beschikbaar voor verhuur.
http://www.domainecaraman.com/

Eco Touristfarm De Biezen
Boerderijvakantie op eco-touristfarm in aarle-rixtel,logeren, kamperen en overnachten brabant
http://www.eco-touristfarm.com/

Erve Steendijk
Vakantiewoningen op een twents boerenerfgoed te weerselo, rust en privacy in het schone twenteland
http://www.ervesteendijk.nl

Grubberhoeve
Vakantieboerderij in banholt tot 7 personen met prachtig uitzicht en diverse mogelijkheden zoals wandelen fietsen paardrijden
http://www.grubberhoeve.nl/

Hoeve Logies Nederland
Hoevelogies op boerderijen en bij particulieren in het buitengebied, een overzicht van bed and breakfast, vakantiewoningen en groepsverblijven
http://www.hoevelogies.nl/

Locanda Paradiso
Sfeervol betaalbaar appartement te huur in de heuvels niet ver van assisi, italie, met prachtig uitzicht, rust en ruimte
http://www.locanda-paradiso.nl/

Ruitervakantiecentrum Havelte
Ruitervakantiecentrum Havelte
http://www.ruitervakantiecentrum.nl/

Vakantieboerderij Nieuw Navis
In de gelderse achterhoek staat de boerderij
http://www.nieuw-navis.nl/

Vakantieboerderij.nl
250 unieke groepsaccommodaties in nederland. databases zoekt op, groepsaccommodaties, vakantieboerderijen, vakantiehuis, vakantiehuizen, vakantiewoning, ecologische boerderij, huisje, woning, svr en vekabo minicamping en nog enkele andere items.
http://www.vakantieboerderij.nl

Vereniging PaardenToerisme
De vereniging paardentoerisme; verzamelen en uitbreiden van de fijnmazige routestructuur. als ondernemer dient u voor stalling, overnachting, en rustplaats te zorgen voor de gebruikers.
http://www.paardentoerisme.nl/

Gerelateerd
 • Nieuwe accommodaties voor VV Sliedrecht
  -
 • Op vakantie naar...MoldaviŽ
  Het antwoord op de vraag: 'waar kun je schitterend vakantie vieren' wordt gegeven op de Vakantiebeurs in Utrecht. Honderden bestemmingen presenteren zich daar. Maar ook voor het antwoord 'waar vind je een plek om VOORDELIG schitterend vakantie te vieren' krijg je in Utrecht. En op Puur op reis. Want we hebben het over MoldaviŽ, een land dat zich op de Vakantiebeurs voor het eerst aan het Nederlands publiek presenteert, een land met een aantrekkelijk lokaal prijsniveau en een aantal prachtige troeven.
 • '2e divisie' in juni op De Berg
  Hoogenlaag.nl, nieuwsblad voor Oosterbeek Doorwerth Heelsum Heveadorp Renkum Wolfheze Arnhem Bennekom Ede Otterlo Rhenen Wageningen
 • Tips voor actieve vakanties
  Drie weken plat op een zonnebedje en niets doen,†daarvan krijgen mensen uiteindelijk weinig energie. Uit onderzoek is gebleken dat juist bijzondere activiteiten en ervaringen op reis zorgen voor een langdurig vakantie-effect. Ontspannen, maar actief dus. Zie hier zes energieke reisideeŽn.
 • Advocaat als springruiter in Spanje
  Putten Elspeet Garderen Nijkerk Uddel Voorthuizen

 • Privacybeleid